HOL – Historian opiskelijain liitto ry

Historian Opiskelijain Liiton logo

”Vuonna 1966 perustettu Historian Opiskelijain Liitto on valtakunnallinen historian opiskelijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö. Liittoon kuuluu reippaasti yli tuhat jäsentä, 11 historian ainejärjestöstä kuudelta eri paikkakunnalta […] HOL toimii siis kaikkien Suomessa historiaan opiskelevien kattojärjestönä, joka valvoo ja ajaa historian opiskelijoiden etua. Se kannustaa myös lisäämään yhteistyötä ainejärjestöjen välillä ja pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia historiakysymyksistä oman laitoksen ulkopuolella.” (Lähde)

Varnitsa kuuluu yhtenä jäsenenä Hol-perheeseen kymmenen muun historia-alan ainejärjestön kanssa yhteensä kuudesta eri yliopistokaupungista. Liittymällä Varnitsan jäseneksi liityt myös samalla Hol:n jäseneksi. Hol:n jäsenenä saat Varnitsalta opiskelijakorttiisi tarran, jota näyttämällä saat ilmaisia sisäänpääsyjä tai alennuksia lukuisiin museoihin ja kulttuurikeskuksiin.

Hol-järjestää joka kevät ja syksy historianopiskelijoille tarkoitetut seminaarit. Seminaarit kiertävät eri yliopistokaupungeissa ja ovat aina kyseisen kaupungin Hol:n jäsenjärjestön pitämiä. Jokaisella seminaarilla on oma teemansa, joka toistuu sen sisältämissä luennoissa sekä muussa ohjelmassa. Kevään 2017 seminaari järjestettiin Joensuussa.

Hol-seminaarit järjestetään vuonna 2019 Turussa ja Helsingissä.

Lisätietoa Hol:sta saat Varnitsan hallituksen järjestövastaavalta sekä Hol:n kotisivuilta http://www.hol.fi/

Nyt Hol löytyy myös Wikipediasta http://fi.wikipedia.org/wiki/Historian_Opiskelijain_Liitto

PYSY HOLLILLA!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s