Kuukausikirje

Varnitsan kuukausikirje on kuukausittain julkaistava tiedote, joka sisältää tietoa ainejärjestön tulevista juhlista ja tapahtumisista sekä hallituksen edustajan terveiset jäsenistölle.

 

Syyskirje 2018 (ladattava versio)

Tässä sitä taas ollaan vuoden lopussa! Varnitsan vuosi on ollut jälleen tapahtumien ja toiminnan täyteinen. Syksyllä emme ole kuitenkaan kuukausikirjettä aktiivisesti lähettäneet, mutta korvaamme sen tällä syyskirjeellä. Mitäpä Varnitsalle on kuulunut tänä syksynä ja mitä olemme tehneet?

Tapahtumien osalta syyskuu alkoi vauhdikkaasti perinteisten tutustumis- ja fuksitapahtumien kautta. Olemme pitäneet myös useita peli-iltoja, jotka ovat keränneet hyvin porukkaa kevyen illanvieton merkeissä. Tällaisia matalan kynnyksen tapahtumia siis kannattaa vaalia Varnitsassa ja toteuttaa niin peli-iltoina kuin muillakin tavoin. Sitsejä olemme myös järjestäneet jopa kolmin kappalein: yhdet fukseille, hallitukselle ja tuutoreille ja kahdet kaikille avoimet sitsit. Näiden kautta olemme saaneet uutta poikkitieteellistä toimintaa tapahtumiimme. Kannustamme ehdottomasti siihen, että jatkossakin toiminta jatkuu omien tapahtumien ohella laajasti poikkitieteellisenä. Vuoden tietysti kruunaa mahtavat pikkujoulut, jotka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Liikuntaankin on tullut paljon lisää, sillä tänä syksynä Varnitsalla on ensimmäistä kertaa kaksi liikuntavuoroa viikossa. Toinen vuoro on ollut kevyen liikunnan vuoro, kun taas toinen vuoro on tällä hetkellä keskittynyt lähinnä sählyyn. Sählyä pelaamme siksi enemmän, koska sitä on aiemmin toivottu ja se on kerännyt eniten osallistujia yleensä liikuntavuorolle. Lisäksi sählyvuorolla tuemme omaa sählyjoukkuettamme, joka pelaa yliopiston Säbäliigassa. Lisäksi uutta liikuntatoimintaa oli myös retki Kuhasaloon, joka oli mukava rento illanvietto ulkoillen ja kodalla istuen.

Varnitsassa on myös tehty palautekyselyä, joka antaa seuraavalle hallitukselle suuntaviivoja ensi vuoden toimintaan, mihin kannatta keskittyä ja mitä kehittää. Kiitos kaikille vastaajille! Tänä vuonna kyselyssä oli myös mukana yhdenvertaisuutta koskevia kysymyksiä. Varnitsan toiminnassa pyritään yhdenvertaiseen toimintaan ja syrjimistä ei tule suvaita missään muodossa. Palautekyselyn myötä tuli jonkin verran vastauksia, joissa sanottiin, että on kokenut syrjimistä tai häirintää jossain muodossa. Tästä pyrimme pääsemään kokonaan eroon, ja jos kuka tahansa tällaista näkee, on myös velvollinen siihen puuttumaan.

Syksyn aikana olemme myöskin tehneet talkootöitä Joensuu Areenalla, josta olemme saaneet ainejärjestöllemme rahaa 500 € per tapahtuma. Tapahtumien järjestäjä Kerubi on ollut meille hieno yhteistyötaho ja yhteistyötä kannattaa tehdä jatkossakin, jotta saamme jatkossakin hyviä tapoja kerätä varoja sekä tehdä muuta yhteistyötä. Kerubin lisäksi haluamme kiittää myös talkoisiin osallistuneita vapaaehtoisia. Olette olleet korvaamattomia!

Uusi hallitus saatiin myös valittua mahtavassa lähes kaksi ja puoli tuntia kestäneessä kokouksessa. Ensi vuonna Aleksis Honkanen johtaa hallitusta ympärillään hieno porukka, joka koostuu niin vanhoista kuin uusista tekijöistä. Hallitukseen saatiin tasaisesti edustusta jokaisesta viidestä vuosikurssista, joka on hieno merkki Varnitsan tulevaisuuden kannalta. Onnea vielä uusille hallituslaisille ja tehkää ensi vuodesta huippu.

Vanha hallitus alkaa vähitellen väistyä, mutta hoitaa vielä loppuvuoden kunnialla loppuun. Joten jos mitä tahansa toimintaan liittyen on asiaa, voi meihin aina ottaa yhteyttä! Toinen vaihtoehto on myöskin ottaa uusiin hallituslaisiin yhteyttä, jos haluaa esittää toiveita ensi vuoden toimintaan.

Lopuksi haluamme toivottaa kaikille oikein mukavaa loppuvuotta sekä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Ensi vuonna jatketaan uusin kujein!

 

Aiemmat kuukausikirjeet

2018

Kuukausikirje-3-2018

Kuukausikirje 2-2018

Kuukausikirje 1-2018

2017

Kuukausikirje 6-17

Kuukausikirje 5-17

Kuukausikirje 4-17

Kuukausikirje 3-2017

Kuukausikirje 2-2017

Kuukausikirje 1-2017

2016

Kuukausikirje 1-2016

Kuukausikirje 2-2016

Kuukausikirje 3-16

Kuukausikirje 4-2016

Kuukausikirje 5-2016

Mainokset